Gastroenterohepatologu Visar Zekaj: Ta mendojmë më shumë për shëndetin tonë në kohë pandemie


Në një kohë kur numri i rasteve me koronavirus është gjithnjë në rritje, dhe këshillat nga specialistët shëndetësorë janë shumë të nevojshme.

Gastroenterohepatologu i njohur, Dr. Visar Zekaj, përmes një postimi në faqen e tij në , i ka apeluar të gjithë qytetarët që, sidomos gjatë kësaj pandemie, të mendojnë më shumë për shëndetin e tyre dhe t’i lënë anash dëshirat që mund të kryhen pas kësaj periudhe.

Zekaj është gjithnjë i angazhuar që puna e përbashkët në mes të qytetarëve dhe mjekëve të arrijë një rezultat pozitiv, kësisoj, puna e tij e vyer është e koncentruar edhe në aspektin e këshillave për të gjithë qytetarët.

Ai në këtë postim thekson se është qenësore që të zbatohen me përpikmëri për parandalimin e përhapjes së , për shkak se veprimet e tilla pakësojnë numrin e të infektuarve dhe numri i shtretërve do të jetë më i mjaftueshëm.

“Rastet me janë duke u rritur dukshëm, krahas kësaj edhe e avansuara të ndryshimeve në mushkëri të shkaktuara nga virusi. mendojmë më shumë për shëndetin tonë dhe ti lëmë anash shumë dëshira tona derisa ta kalojmë këtë . Rastet e avansuara me COVID-19, po shfaqin për sistemin shëndetësor për shkak se kemi numër të kufizuar të shtretërve për ti trajtuar të gjitha . Parandalimi i përhapjes është mbrojtja më e mirë. Pra të mbajmë maska, të mbajmë distancë prej 1.5-2 metra nga njëri tjetri dhe të kujdesemi për higjenën personale.

Më poshtë po prezantoj një grafi të mushkërive të një pacienti të verifikuar me test për COVID-19, ku vërehen ndryshime mjaft të avansuara në dy fushat mushkërore!

Postime të ngjashme