Gazetat vazhdojnë me urrejtje ndaj mjekëve duke plasuar edhe një lajm të rremëGazetat vazhdojnë me urrejtje ndaj mjekëve duke plasuar edhe një lajm të rremë

Si duket urrejtja ndaj mjekëve ka kaluar në urrejtje patologjike dhe këtë urrejtje po e nxisin një pjesë e madhe e mediave të cilat financohen nga burime të dyshimta.
Si mund të shkruajnë këto gazeta që kinse për fajin e mjekëve paska vdekur 6 vjeçari nga Peja. 
Nga kush i paskan marr këto informacione të pavërtetuara aspak. 
Si mund të akuzohen mjekët pa u bërë autopsia ose dokumentimi i shkakut të vdekjes.
Këto lajme të pavërteta e të padokumentuara po krijojnë shumë pasiguri dhe energji negative të pa nevojshme te njerëzit.


Shih edhe:  Experts warn CDC estimate that less than 10%' of COVID-19 cases occur outdoors is exaggeration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *