© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Gazmend Bojaj përfundoi Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës në vitin 2004. Me vonë ne 2007 fillon Specializimin qe e perfundon me 2011 dhe merr Titullin Specialist I Mjekesise Familjare .Ne vitin 2012 fillon Doktoraturen ne Universitetin Mjekesor te Tiranes ku dallohet per nje angazhim te veqante dhe nje pune Kerkimore-shkencore shume te frytshme e cilas pastaj u kurorezua me 2015 ku perfundoi Doktoraturen me Noten 10,dhe mori Titullin Doktor I shkencave te Shendetit Publik/ Ph.D
Aty në poziten e Ph.D kishte si fokus studimin e Kompetencave te Mjekeve Familjare ne Kosove.. Njëkohësisht ka qene i angazhuar në trajnimin e Mjekëve të Mjekësisë Primare ne Kosove dhe atyre të qe vijojne specializimin ne Mjekesi Familjare. Ne ndërkohë punon si Kryeshef i QKMF-së ku suksesin me te madh e tregon ne procesin e ZHVP-se ,ku arrin qe te mbaje se paku 38 Ligjerata Brenda 2016/17 dhe te pergatite stafin shendetesor per Rilicencim.Kjo i hap rrugën e aplikimit në programet seminarike ne shume shtete evropiane. Fillimisht përfundon Seminarin ne Austri,pastaj ne Republiken Ceke ,vazhdon me Portugaline dhe Turqine ne 2 Konferenca nderkombetare te Mjekesise Familjare,me vone pjesen kryesore e kalon ne Austri dhe Uniklinik Freiburg ne Gjermani ne Trajnime per Gastroenterologji dhe Ultraze.
Ne fund ne Danimarke perfaqeson Kosoven ne Kongresin me te madh te Mjekesise Familjare,dhe ne Vitin 2017 merr pjese ne Takimin e Eksperteve Boterore te Kujdesit Paresor Shendetesor ne Zagreb,Kroaci i ftuar si Paneliste dhe perfaqesues i Republikes se Kosoves dhe ku perfaqesohet edhe si Ligjerues i Kolegjit Heimerer.
Përveç angazhimeve klinike eshte edhe Reprezentues I Kosoves ne Organizaten EQuiP,Southeast Europe, COPOC dhe Fellowship ne Charterer Institute for Leadership and Management ne Amerike.
Ka te botuara një seri të publikimeve nga Mjekesia Familjare dhe Shendeti Publik në revista prestigjioze në Evrope.Ai është i angazhuar në mësimdhënie në kolegjin tonë në vitin akademik 2016/2017 dhe synon vendosjen e raporteve afatgjata të mësimdhënies.
SUBJECTS
EDUCATION
Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës , Ph.D ne Universitetin Mjekesor te Tiranes

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.