Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Gjenet janë të vendosura në:

a) lizozome

b) kromozome

c)peroksizome

d)sferozome