Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Gjeni për insulin gjendet në kromozomin?

a) 1
b) 4
c) 7
d) 11

Shih edhe: Pyetje nga Biologjia

Leave a Reply

You cannot copy content of this page