© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Imuniteti

Gjërat që dobësojnë sistemin imun/mbrojtës

👉Ushqimi i procesuar
👉Alkoholi
👉Duhani
👉Stresi
👉Mos ekspozimi në diellë
👉Pagjumësia
👉Mungesa e higjienës
👉Mos konsumi i mjaftueshëm i pemëve dhe perimeve
👉Mos konsumi I mjaftueshëm I ujit
👉Ilaqe të caktuara
👉Mos aktiviteti fizik

Për❤️sisht
Dr Vjollca

Burimi: Dr. Vjollca Dedushaj Fazliu

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.