Gjuha e trupit, këto janë ​shenjat që tregojnë Po qe se partneri juaj po përpiqet të gënjejë

[ad_1]

Sipas specialistëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate për t’u parë. Po qe se partneri juaj fërkon hundën, prek qafën ose mbyll sytë, ka shumë të ngjarë që ai të mos ua thotë të vërtetën.

Shumica prej nesh përdor pak gënjeshtra të bardha në jetën tonë të përditshme dhe kjo është disi e pranueshme, por kur bëhet fjalë për partnerët tanë, ndershmëria është shumë e rëndësishme.

Atëherë, si ta kuptoni Po qe se partneri juaj po ju gënjen? Sipas specialistëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate për t’u parë.

Nick Davis dhe Sophie Zadeh janë ekspertë të gjuhës trupore të cilët kanë zbuluar shenjat për të cilat duhet të shikoni kur përpiqeni të përcaktoni Po qe se partneri juaj po ju gënjen.

Më poshtë janë shenjat më të zakonshme që partneri juaj ju gënjen:

1. Fërkimi i veshit

Gënjeshtari në mënyrë të pavetëdijshme do të përpiqet të bllokojë tingullin e gënjeshtrës që po ju thotë; ose ata mund të fërkojnë veshin tuaj për t’ju tërhequr vëmendjen nga fakti që ata ndërpresin kontaktin me sy dhe shikojnë larg nga ju ndërsa flisni. Partneri juaj gjithashtu mund të tërheqë ose përkulë veshin e tij, i cili gjithashtu mund të sinjalizojë se ai ka dëgjuar mjaftueshëm dhe s’ dëshiron të vazhdojë bisedën.

2. Mbulimi i hundës

Shenja kryesore është fërkimi butësisht i pjesës se poshtme të hundës ndërsa gishtat mbulojnë gojën, që do të thotë se ai po përpiqet të mbulojë të pavërtetat që po thotë.

3. Prekja e gojës

Prekja e gojës shpesh mund të përdoret pa e ditur për të shtypur atë që thotë gënjeshtari. Ky gjest nganjëherë maskohet nga një kollë e rreme.

4. Fërkimi i qafës

Disa njerëz mund të tërheqin jakën ose të fërkojnë pjesën e pasme të kokës ndërsa shtrihen. Kjo mund të jetë një tjetër shenjë pasi që gënjeshtari përjeton ndjesi shpimi gjilpërash në qafë dhe fytyrë kur thotë të pavërteta, si dhe një ndjenjë nxehtësie ose djersitjeje.

5. Mbyllja e syve

Triku i fundit se si të përcaktoni Po qe se partneri juaj po ju gënjen është të vëreni Po qe se ai mbyll sytë apo shikon larg kur ju drejtohet. Burrat do të përpiqen të ngulisin sytë më fuqishëm Po qe se gënjeshtrat që ata thonë janë të mëdha, ndërsa gratë kanë më shumë të ngjarë të prekin nën sy dhe të shikojnë lart, shkruan The Sun.

h.b/dita

[ad_2]

Leave a Reply

error: Content is protected !!