© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
gjumi


Studimi i 400 mijë njerëzve ka përfunduar se gjumi i mirë, cilësor, natën e pakëson për 29% rrezikun për fibrilacion atrial dhe për 35% atë për ngadalësim patologjik të ritmit.

Fibrilacioni atrial është një formë e çrregullimit të ritmit të zemrës, përgjegjës për sulmet iskemike të trurit.

Prandaj, parandalimi i saj, dhe trajtimi adekuat pas detektimit, mbeten ndër prioritetet kryesore të luftimit të infarktit akut trunor./ Dr. Blerim Myftiu

Source

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.