Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Gruç

Çka është Gruç ?

GRUÇ m. krahin.

Koçani i misrit.

You cannot copy content of this page