Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Grupazh

Çka është Grupazh ?

 

GRUPAZH m.

Grup i vogël njerëzish, që krijohet brenda një partie, organizate, kolektivi etj. dhe që zhvillon veprimtari përçarëse e fraksioniste, e cila dëmton e prish njësinë e veprimit; fraksion. Grupazh antiparti. Frymë grupazhi. Formimi (shpartallimi) i grupazheve.

You cannot copy content of this page