Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Grupor

Çka është Grupor ?

 

GRUPOR mb.

Që ka të bëjë me një grup të caktuar njerëzish, kafshësh, sendesh etj.; që i përket një grupi të caktuar; që bëhet në grup; i grupit. Pronë grupore.

You cannot copy content of this page