Hamiti i LDK-së tregon se e kanë dërguar materiale në Gjykatën Speciale për vrasjet e zyrtarëve të saj

loading...


Anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Muhamet Hamiti, ka thënë se Dhomat e Specializuara, siç ka thënë Hamiti, janë aty për të gjetur të vërtetën, shkruan GazetaBlic.

Hamiti, në Debat Plus, ka thënë se Lidhja Demokratike e Kosovës s’ka dorëzuar dosje në Gjykatën Spciale për vrasjet e kryera politike.

“Dhomat e Specialiozuara janë aty për shkak të dështimit të drejtësisë. Kjo gjykatë do të kërkojë të vërtetën për këto pohime. s’ ka mbledh LDK-ja materiale për t’i dorëzuar në gjykatë. Pra, Specialja është aty për të gjetur të vërtetën dhe t’i ndihmojë viktimat”, ka thënë Hamiti./GazetaBlicRelated posts