Haradinaj: Pranova propozimin për President meqenëqë vendi ka nevojë për qëndrueshmëri

loading...


Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës, tashmë kryetar i -së, ka thënë se s’ ka pritur që të bije shpejt Kurti, edhe pse , e ka përkufizuar edhe në koncept si Qeveri e mashtrimit, për ato pritjeje që kanë premtuar që do t’i bëjë.

“Meqë Kurti ra shpejtë, ne i dhamë përkrahje qeverisë , edhe si emergjencë, që mos me e lanë vendin pa qeveri, me e menaxhua pandemia dhe dukuritë që pasuan më pas. Pastaj pasuan akuzat ndaj Thaçit, Veselit dhe të tjerëve. Kam mendua që edhe unë edhe vendi që të ruhet qëndrueshmëri në me vendin dhe rajonin, vendimi dhe gatishmëria për t’i hyrë kësaj për tu bërë President”, ka thënë në Rtk.

ka thënë se ai gjithmonë vetën e tij e ka parë më shumë për ekzekutiv.

“Aftësitë e mija kanë qenë për qeverisje, për vendimet që kam marrë për dinamikën që jam shquar. Tashmë situata kërkon një stabilitet, bashkë populli i Kosovës dhe aleatët tanë kanë nevojë për qëndrueshmëri që të ruajmë demokracinë dhe është vlerësuar si i drejtë propozimi i AAK-së dhe e kam pranuar”, ka thënë Haradinaj.Postime të ngjashme