Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Pecetat ditore për shumë femra janë pjesë e rregullt e higjienës, sidomos para dhe pas përfundimit të menstruacioneve, kur ka akoma gjakrrjedhje ose kullim

Ekzistojnë disa fakte dhe këshilla që janë të rëndësishme të dihen dhe ndiqen se si të përdoren pecetat e përditshme në mënyrë të sigurt dhe korrekte, transmeton Telegrafi.

1. Para se të vendosni pecetën ditore, lani duart mirë për të parandaluar transmetimin e baktereve të dëmshme. Lani duart edhe pasi të keni vendosur pecetën.

2. Është e këshillueshme që të përdorni pecetë pa erë ditore, në mënyrë që të zvogëloni çdo mundësi kruajtjeje ose pezmatimi vagjinal.

header image Six Things You Need to Know Before Using Panty Liners EN

3. Ndërroni pecetën ditore çdo pesë orë. Në këtë mënyrë do ta mbajë freski, pastërti dhe do të parandalojë infeksionet e mundshme.

4. Mos flini me pecetë ditore, derisa lëkura duhet të marrë frymë gjatë gjumit.

5. Vetëm po të keni lëkurë të ndjeshme, rekomandohet përdorimi i pecetave ditore me ekstrakt pambuku. Shtresat e tilla janë mjaft të buta për përdorim të përditshëm, kështu që s’ do të irritojë vagjinën. 

[ad_2]

Leave a Reply