Historia e një foto që ndryshoi botën


Historia e një foto që ndryshoi botën

Në vitin 1987 National Geographic  e cilësoi këtë foto si një ndër fotot e shekullit.
Këtu shihet Dr. Zbigniew Religa pas një operacioni 23 orësh dhe në këndin në të djathtë është infermierja të cilën e kishte zënë gjumi.

Gjate periudhës Janar-Dhjetor 2018 Klinika Emergjente ka kryer afro 60,000 shërbime.
Mjekët dhe infermierët heronjët tonë dje,sot,nesër gjithnjë.

Me respekt
Basri Lenjani

Burimi: Basri Lenjani

Shih edhe:  More people in England and Wales are now dying of flu and pneumonia than Covid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *