Hoti sot viziton Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike
Kryeministri i Republikës së Kosovës Avdullah Hoti sot pritet të vizitojë Institutin e Republikës së Kosovës.

Kjo vizitë vjen pas gjendjes së përkeqësuar lidhur me rritjen e rasteve të vdekjeve dhe infektimeve me virusin COVID-19 në Kosovë.

Vetëm gjatë dy ditëve të fundit në Kosovë kanë humbur jetën 31 persona nga virusi kurse numri i  të vdekurve në total është 212.

Ditëve të fundit, qeveria Hoti ka marrë vendim për zgjatje të orarit të punës së gastronomisë pas protestave të pronarëve të këtyre bizneseve.Shih edhe:  Study confirms racial differences in response to prostate cancer treatment -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *