I ftohti polar pritet të ‘shpërthejë’ në muajin shkurt, i prekur edhe Ballkani


Sipas trendit statistikor të parashikimeve të motit, muaj shkurt pritet të sjellë një ulje të ndjeshme temperaturash disa gradë nën minus në pothuajse të gjithë Europën.
I ftohti polar sipas sinoptikanëve pritet të përfshijë Ballkanin por edhe Italinë mes datave 5 dhe 13 shkurt.

loading...

Sinoptikanët shpjegojnë se vorbulla e të ftohtit polar që është krijuar në veri është e detyruar të lëviz si pasojë e rrymave të ajri dhe ajo konkretisht po shpërthen në tre segmente.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *