IBAS dhuron 5 euro për çdo llogari të hapur

loading...

A keni menduar ndonjëherë që do të vijë dita që të kryeni të gjitha transaksionet financiare me vetëm pak klika nga telefoni juaj dhe për më tepër, të fitoni 5 euro për çdo llogari të hapur që përdoret për kryerjen e pagesave? me anë të IBAS, ju mund të paguani të gjitha llojet e faturave, të transferoni para, të paguani në dyqane kur bëni blerjet, por edhe shumë transaksione tjera. Gjithçka ju nevojitet, është të downloadoni aplikacionin IBAS në Apple Store dhe PlayStore dhe të regjistroni llogarinë tuaj pa procedura byrokratike dhe pa kosto të mirëmbajtjes.

Si shenjë falenderimi për çdo klient të ri, IBAS ka vendosur të shpërblej duke krijuar mundësinë e shpërblimit me nga 5 euro, për secilin person që hap llogari dhe e përdorë për realizimin e pagesave.

Aplikacioni IBAS, për konsumatorët luan rolin e një kulete elektronike, kurse për bizneset përdoret edhe si POS elektronik. E ardhmja e dixhitalizuar financiare ka ardhur me IBAS, dhe do të lehtësoj jetët e qytetarëve tanë me shërbimet inovative dhe shumë të thjeshta për të u përdorur.

Iiii bash mirë u bo!

IBAS

 loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *