Inf.Enlirat Duraku: Për ata që thonë :” Paguheni për këtë punë” !

Për ata që thonë :” Paguheni për këtë punë” !

loading...

Ju sfidoj, ejani e mbani paisjet 24 orë dhe qëndroni në kontakt me pacientin me COVID-19 !

Ajo që profesionin tim e karakterizon është #humanizmi , #solidariteti, #empatia, #shpresa, #përgjegjësia, #morali, e kështu lista është e pafundë kurse #paga është për transportin me të cilin vijmë për t’i përmbushur të gjitha këto !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *