Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Pjesa më e madhe e prerjeve cezariane shërohen pa asnjë problem, por në disa raste, plaga mund të infektohet. Shkalla e infektimit të saj është e ndryshme. Ajo mund të infektohet Me kusht që abuzoni me alkoolin, drogën, pini duhan, Me kusht që vuani nga diabeti (sëmundja e sheqerit) ose obeziteti. Në këtë rast, indi dhjamor s’ shërohet si duhet. Shenjat që jep një plagë e infektuar janë: dhimbje, skuqje, ënjtje dhe  ndonjëherë ndonjëherë edhe rrjedhje e saj. Infeksioni i plagës mund të shkaktojë edhe temperaturë të lartë. Kontaktoni mjekun, Me kusht që dyshoni se plaga juaj është infektuar.

tretmani

Me kusht që konfirmohet se keni infeksion, mjeku mund ta hapë dhe thajë plagën, për të nxjerrë bakteret e bllokuara në të. Në përgjithësi, kjo procedurë mund të kryhet edhe në dhomën e konsultave të mjekut.

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page