Infermierët kërkojnë mosnënshkrimin e ligjit të pagave


Gazeta Shëndeti ka siguruar dokumentin  apo kërkësën ku Infermierët përmes saj i drejtohen Presidentit të Kosovës dhe nga Presidenti kërkojnë mos t’a nënshkruaj ligjin e pagave dhe ta kthej në Kuvend për përmirsimin e Koeficientëve të INFERMIERËVE/MAMIVE dhe profesionistëve tjerë shëndetsorë, për shkak së këta koeficient janë nënçmues dhe nuk janë të duhurit me punën që ne bëjmë. 
Kjo kërkesë përmban edhe peticionin me rreth 8 mijë nënshkrime nga të gjithë Infermierët e Kosovës thuhet në njoftimin e tyre.
loading...
loading...