© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje
A është eritrocitoza e kthyeshme?
Në pacientët që pinë duhan, eritrocitoza e kthyeshme rezulton kryesisht nga hipoksia e indeve për shkak të rritjes së përqendrimit të karboksihemoglobinës në gjak; Nivelet do të normalizohen me ndërprerjen e duhanit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.