Isa Mustafa: s’ ka vota për President pa një marrëveshje – jemi të hapur për të diskutuar me PDK-në

loading...


Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka folur për zgjedhjen e presidentit të ri në vend.

Ai ka komentuar edhe përfshirjen e mundshme të PDK-së në Qeverinë e udhëhequr nga LDK.

Duke komentuar për Telegrafin mundësinë e zgjerimit të koalicionit qeveritar edhe me PDK-në, ka thënë se së fundi s’ kanë mbajtur takime por janë të hapur.

“Takime s’ kemi mbajtur. Jemi të hapur që ta diskutojmë edhe këtë mundësi si pjesë e pakos për marrëveshje për zgjedhje të Presidentit” ka deklaruar Mustafa për Telegrafin.

Mustafa ka thënë se një marrëveshje e subjekteve politike për postin e Presidentit duhet të arrihet, tani ose pas zgjedhjeve.

“s’ ka vota për President pa një marrëveshje, përderisa asnjë parti parlamentare dhe asnjë koalicion s’ ka dhe s’ do të ketë vota të mjaftueshme për të përmbushur ecuritë e zgjedhjes së Presidentit. Vlerësoj se është më mirë të bëjmë një marrëveshje të mirë tani, sesa të futemi në një cikël i cili, pas zgjedhjeve, na sjell në të njëjtin vend” ka potencuar MustafaRelated posts