Ish-anëtari i bordit të Postës bëhet drejtues i Bordit të KEK-ut


e Kosovës e udhëhequr nga Avdullah gjatë ditës së sotme ka marrë vendim që të shkarkojë bordet të cilat kanë qenë të emëruara nga Kurti.

Katër ndërmarrje publike janë bërë me drejtorë e anëtar të rinjtë.

ndër ta është edhe Hysen Fazliu, ish- anëtari i Bordit të Postës së Kosovës e i cili tani, sot është emëruar Kryesues i Bordit të Ndërmarrjes Publike të -ut.

Në llogarinë personale në , Fazliu shihet me disa personalitete politike dhe udhëheqës të partive politike.

KALLXO.com ka tentuar të kontaktoj me Fazliun por i njëjti s’ ka kthyer përgjigje as në mesazhet e dërguara.

Kryesuesi i Bordit të , Hysen Fazliu, Deputeti i PDK-së, Sejdi Hoxha dhe Kryetari i -së Ramush Haradinaj, Foto:

Në një hulumtim të gjatë të Gazetës në shtator të vitit të kaluar, pati shkruar edhe për hiset politike brenda ndërmarrjeve publike.

Partitë të cilat kanë qenë pjesë e koalicionit qeverisës PAN kishin ndarë ‘hisen në tri pjesë në Bordin e Postës së Kosovës.

paku pesë nga gjashtë anëtarët e ish Bordit të Postës së Kosovës kishin lidhje politike e ndër ta ishte edhe Hysen Fazliu.

Në Facebook, Fazliu ka fotografi të publikuar me ish- Kryeshefin e Postës së Kosovës, tani deputet i PDK-së në Kuvendin e Kosovës, Sejdi Hoxhan, dhe Kryetarin e -së, Ramush .

Bordin e Përkohshëm të Korporatës Elektroenergjetike të Kosovës, KEK, e përbëjnë, Hysen Fazliu si Kryesues dhe drejtor, Egzon Berisha në pozitën e drejtorit, Petrit Ibraj, drejtor dhe Fatime Grajcevci drejtoreshë.

Qeveria e Kosovës ka emëruar edhe bordet e përkohshme edhe në tri ndërmarrje të tjera publike.

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publikePostime të ngjashme