Ish-luftëtari britanik i UÇK-së përkrah grevën e kirurgëve

Jon Harrison, Ushtria, UCK, UÇK, Ish-luftëtari britanik i UÇK-së, Greva e Kirurgeve, Greva e Mjekeve, Greva e personelit shendetesor, Mjekesi dhe Shendetesi
Jon Harrison

Ish-luftëtari britanik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Jon Harrison, ka dal në mbështetje të kirurgëve të Qendrës Klinike Universitare.

Harrison ka përkrahur grevën e kirurgëve e cila është duke u mbajtur që nga 21 dhjetori i vitit të kaluar.
“Unë qëndroj me kirurgët e Kosovës”, ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook, duke shprehur kështu përkrahjen për kërkesat e mjekëve specialistë për ngritje të pagave në nivel të gjyqtarëve dhe prokurorëve.


loading...Jon Harrison, Ushtria, UCK, UÇK, Ish-luftëtari britanik i UÇK-së, Greva e Kirurgeve, Greva e Mjekeve, Greva e personelit shendetesor, Mjekesi dhe Shendetesi

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *