Video: Ja çfarë pune madhështore bëjnë Kirurgët!


Kirurgët

 Çfarë i motivon këta dy Kirurgë që në  pamjet e videos shihen që janë larë e stërlarë nga gjaku i pacientit. Asgjë tjetër pos pasionit për të shpëtuar një jetë. 
Ky është profesioni fisnik dhe i rëndësishëm i të qenurit Mjek ose Kirurg.
Kjo është mënyra se si mund të ju shpëtojnë edhe juve ose familjarin tuaj.
Shumë herë gjaku juaj ose lëngjet tuaja derdhen mbi trupat e tyre.
Pacienti i therrur me thikë erdhi në Emergjencë dhe gjakoste shumë.

 

Të gjithë, përfshirë Mjekët dhe Infermierët u lanë në gjak duke mos u brengosur aspak për ndonjë infeksion të mundshëm por duke pasur qëllimim kryesor, shpëtimin e jetës së pacientit.


Pra nga kjo video mund të kuptojmë shumë qartësisht se me të vërtetë Kirurgu meriton të vlerësohet me një pagë të dinjitetshme e cila do t’a vlerësonte maksimalisht çdo mund dhe rrezikim të jetës së tij duke shpëtuar jetën tuaj dhe të familjarëve tuaj.
 
Për më shumë shikoni videon e mëposhtme 
 

Shih edhe:  Ja sa përqind e stafit të QKMF-së në Prishtinë e kanë kaluar Covid-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *