Ja kush ishte i pari që pohoi se lia e ujit bie vetëm një herë dhe nuk përsëritet!A e dini se Ibn Rushdi ishte i pari që pohoi se lia e ujit bie vetëm një herë dhe nuk përsëritet. Gjithashtu sqaroi se për çfarë shërben rrjeta e syrit. Të gjitha këto i regjistroi në librin e tij: “Kulijat et Tib”

Monumenti i Ibn Rushdit në qytetin e Kortobës/Dr.Besnik Ibishi/Gazeta Shëndeti

Shih edhe:  Covid-19 UK: More than two thirds of over-50s have been fully vaccinated in parts of Sussex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *