© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Doktoresh..pot pys diqka..
* PSE DALLON MJEKU PREJ MJEKUT..?
* Pse secili e ke mendimin e ndryshem per nje semundje te njejte..?.PSE..?
-Piksepari.. kjo eshte nje pytje e padrejte..per arsye se.:
— Njerezit nuk jane prodhim serik i nje fabrike.Çdo njeri eshte i ndryshem dhe ne Mjekesi ekziston nje e vertete qe nuk ndryshon fare :*Nuk ka njerez te semure por ka semundje..
qe d.m.th secila semundje mund per paraqitet ne forma(simptoma)te ndryshme tek njerezit.
Prej kesaj edhe rrjedh thenia:
-Ne Mjekesi 2+2 nuk benje kurre 4…..3 ose 5.
Por mund te i afrohet 4-shit mjeku qe shquhet per zgjuarsi,dituri sidomos ai ose ajo qe shquhet per njerezim.
Per te njejten semundje 2 mjeke mund te japin 2 mendime te ndryshme per faktin se Mjekesia eshte nje drejtim i hapur per risi qofte ne diagnostifikim dhe qofte ne mjekim….Pooorr ka mjeke qe i mbrijne dhe deshirojne t’i percjellin keto risi dhe ti zbatojne ne praktike(ecin me kohen)..e ne anen tjeter ka mjeke qe nuk jane te hapur per risite dhe nuk pranojne praktika te reja dhe punojne vetem me diturite qe i perkasin gjenerates se vet…
Per kete arsye duhet te pranoni faktin e mendimeve te ndryshme tek mjeket..(kuptohet, gjithmone mbrenda korrnizave te kontekstit..se pari mos dëmto -PRIMUM NON NOCERE-)

DR.Filiz Mamusha

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.