© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Numri i mjekëve në botë ndryshon në varësi të vendeve dhe regjioneve.

Në përgjithësi, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, në vitin 2020, ka rreth 13 milionë mjekë në botë.

Ndërsa disa vende kanë numër të mjaftueshëm mjekësh për të përballuar nevojat e tyre shëndetësore, vende të tjera kanë mungesë të mjekëve dhe mund të kenë nevojë për shumë më tepër profesionistë shëndetësorë për të ofruar kujdesin e duhur shëndetësor.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.