© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
IMG 8498

Gjinekologët dhe obstetërit janë mjekët që ofrojnë kujdes shëndetësor për gratë, sidomos në lidhje me sistemin riprodhues dhe shtatzëninë.

Për të bërë këtë punë me sukses, ata duhet të kenë njohuri të thella të anatomisë dhe fiziologjisë së trupit të gruas, si dhe të kuptojnë shumë probleme të ndryshme që mund të ndodhin në këtë fushë.

Gjinekologët dhe obstetërit janë të rëndësishëm në mbështetjen e grave për të mbajtur shëndetin e tyre riprodhues dhe për të siguruar që shtatzënia dhe lindja të jenë sa më të shëndetshme dhe të sigurta për nënën dhe fëmijën.

Sipas listës së antarëve të Odës së Mjekëve të Kosovës, në Kosovë ekzistojnë 270 mjekë specialistë të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës raporton Shëndeti./ Shëndeti

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.