Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë
Derisa në Kosovë, pacienti tregohet mjaft agresiv edhe nëse e pret 30 sekonda mjekun për një kontrollë e kundërta ndodh në vendet tjera.
Në vendet tjera në botë pacienti për të bërë një kontrollë duhet të pres mjekun 5 orë dhe ndonjëherë edhe më shumë.
Ndërsa në vendin tonë pacienti bëhet agresiv ndaj mjekut edhe nëse pret 30 sekonda dhe pastaj edhe gënjen mjekun që kinse doktor jam duke pritur 30 minuta, ndërsa nëse pret 3 minuta pacienti thotë që është duke pritur rreth 2 orë. 
Shumicën e herave pacienti gënjen në mënyrë patologjike dhe përderisa në ordinanca private pret me orë të tëra dhe nuk e thotë asnjë fjalë përkundrazi thotë fjalë miradije për mjekun e kundërta ndodh në instucionet shëndetësore shtetërore ku nëse pret 30 sekonda bëhet agresiv dhe gënjen që kinse ka pritur 30 minuta./Gazeta Shëndeti
Shih edhe:  Ja sa përqind e stafit të QKMF-së në Prishtinë e kanë kaluar Covid-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *