Ja sa spitale publike dhe sa private janë në Gjermani


auto gjermania 11541507727

Gjermani janë 2030 (2 mijë e tridhjetë) Spitale, prej tyre 790 janë me pronësi publike, 820 me pronësi jofitimprurëse private dhe 420 janë private fitimprurëse shkruan Gjiganti.com përcjell Gazeta Shëndeti.

Kishat katolike dhe protestante drejtojnë shumë prej spitaleve me subvencione federale ose shtetërore. Spitalet, përgjithësisht, janë të pajisur me teknologji të sofistikuar dhe nivel të lartë komoditeti./Gjiganti.com

68 / 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!