Ja si janë provimet e Fakultetit të Mjekësisë!

Shkruan: Herolind Çeliku

Provimet e fakultetit të mjekësisë janë tepër të vështira. 

Do të iu duhet që për një provim të mësoni 1 ose dy vite.

 Ka raste të cilat kanë mësuar edhe 4 e më shumë vite si p.sh për provimin e Anatomisë së Njeriut dhe provimet tjera (Ka shumë njerëz të cilët i kanë bërë 40 ose 50 vite dhe akoma merren me provime të vitit të dytë ose të tretë). 

Gjatë studimeve tuaja do të fitoni edhe sindromën e studentit të mjekësisë ku gjatë studimit të sëmundjeve të ndryshme do të mendoni që i keni të gjitha ato sëmundje që i lexoni. Pra do të prekeni nga ky sindromë i cili nuk kalon lehtë. 

Do të jetoni tërë kohën mbi libra duke mësuar dhe studiuar dhe nuk do të keni kohë as për një kafe. 


Në mjekësi janë dy gëzime kur e regjistron(por nuk e dinë çfarë të pretë se nuk do të gëzoheshe fare) dhe kur e përfundon (por nuk do të gëzoheshe nëse do ta dije se çfarë skëterre jetësore të pret).


Shih edhe:  Brain computer interface turns mental handwriting into text on screen -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *