Jam shtatzënë, a është rrezik që të bëj dush me ujë nxehtë ?


dushi

Jam shtatzënë, a është rrezik që të bëj dush me ujë nxehtë ?

Jo, nëse uji nuk është aq shumë i nxehtë sa ta djegë lëkurën! 🙂🙂

Qite ujin në lëkurën e parakrahut për ta provuar sa është uji i nxehtë dhe pastaj bëj dush!

Mos shko në sauna dhe në pishina ku ka rrymim të ujit të nxehtë!⚠️

KUJDES❗ Drejtpeshimin nuk mund ta mbash sikur më parë, prandaj ki kujdes, sepse mund të rrëzohesh shumë kollaj!

Burimi: Poliklinika “Dr. Memli”

error: Content is protected !!