Joga në shtrat: Lehtësim dhimbjesh dhe gjumë më i mirë

loading...


Pavarësisht Po qe se rrini ulur në një karrige, ose jeni në këmbë për periudha të gjata kohore, mund të ndjeni muskujt e lënduar në fund të një dite të gjatë.

prejse trupat tanë kanë tendencë të përsërisin të njëjtat lëvizje fizike duke përdorur të njëjtat muskuj, dhembjet që përjetojmë mund të përkeqësohen me kalimin e kohës.

ndërsa ne e dimë që shtrirjet e jogës janë të mira për trupat tanë të lodhur dhe të plakur, është e vështirë të gjesh kohë për t’u zgjatur gjatë një dite të ngarkuar.

Por, çka Po qe se do t’ju thoshim se mund t’i shtrini ata muskuj të shtrënguar nga shtrati?

Në vend që të shikoni nëpër telefonin tuaj kur shtriheni, provoni këto poza të jogës së shtratit për të lehtësuar atë tension bezdisës në shpinë, qafë dhe zona të tjera të zakonshme të dhembjes.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *