© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Jometalet karakterizohen nga:

A) energji e ulët jonizimi dhe elektronegativitet i ulët.

B) energji jonizimi e lartë dhe elektronegativitet i ulët.

C) afinitet elektronik i lartë dhe elektronegativitet i lartë.

D) afinitet elektronik i lartë dhe energji jonizimi e ulët.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.