Kadri Veseli: Nderim për jetën dhe veprën e Prof. Dr. Safet Beqirit!

Shëndetësia e vendit tonë, nga sot, është më e varfër për një kuadër të dëshmuar, një nga profesionistët e shquar të shëndetësisë tonë. Sot u nda nga ne, Prof. Dr. Safet Beqiri.

Ai do të mbetet gjithmonë në mendjen tonë si humanist, ekspert e atdhetar me kontribut të shquar në shëndetësinë tonë dhe atë të nivelit ndërkombëtar.

Nderim për jetën dhe veprën e Prof. Dr. Safet Beqirit!

Shih edhe:  Many people with high blood pressure are taking another medication that could raise it -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *