Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
kafe

Kafeja gjatë shtatzënisë!?

Nivelet e larta të kafeinës në dietën tuaj mund të shkaktojnë peshë të ulët për fëmijën tuaj të palindur. Mund të rrisë gjithashtu mundësinë e abortit.

Nivelet e larta të kafeinës shoqërohen gjithashtu me rritjen e presionit të gjakut, rritje të numrit të rrahjeve të zemrës dhe mund të shkaktojnë dehidrim.

⚠️ Jo më shumë se 200 mg kafeinë në ditë.

 

Burimi: Dr. Meritë Demiri – Demolli

You cannot copy content of this page