Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është kalipiç ?

Kuptimi i fjalës Kalipiç

KALIPIÇ ndajf.

  • Kalakiç; kaliboç