Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Kalivaç

Çka është Kalivaç ?

 

KALIVAÇ m.

  • Disa kokrra pemë të grumbulluara në një degë e të varura si bistak; kalivare.