© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Kanceri i indeve epiteliale
(Indi sipërfaqësor ose mukoza) është quajtur:

a) Sarkoma
b) Karcinoma
c) Limfoma
d) Mieloma

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.