© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pap testi , Testimi HPV

Kanceri i qafës së mitrës dhe testimi për HPV (human papilloma virus)


Çka është Testimi për HPV ?

Të dy testet (PAP test dhe HPV testi) kryhen në mënyrë të ngjashme gjatë ekzaminimit rutinor gjinekologjik.

Zbulimi i pranisë së tipeve të HPV me rrezikshmëri të lartë na ndihmon që të vendosim për planin e trajtimit të mëtejmë./Poliklinika “Dr.Memli/ Gazeta Shëndeti

☎️ 045 725 725
☎️ 049 667722 (ky numër edhe viber)
📍 Ulpiana D9, Prishtinë

Pap testi , Testimi HPV

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.