Skip to toolbar

Keni këto probleme vaginale? Kontrollohuni menjëherë tek mjeku

loading...

Kruajtja
vaginale është kaq e zakonshme tek gratë dhe mund të ndodhë për shkaqe
të  shumta, përfshirë ndryshime hormonale, shtatëzani, menopauzë etj.

Një numër i gjërave gjithashtu mund të
kontribojnë në këtë gjendje aspak të këndshme, si: sapunët, veshjet e
brendshme dhe infeksionet, transmeton lajmi.net.

Ndonëse kruarja e tepërt nuk është një shqetësim i madh dhe shpesh
përmirësohet vetë, ka raste kur duhet ta kontrolloni gjendjen tuaj.

Në fakt, ju duhet të flisni me një mjek ose gjinekolog nëse kruajtja është e rëndë dhe e vazhdueshme. /Lajmi.net/

loading...