Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Kërpudhat kanë vlera të larta ushqyese. Përbërja e tyre është nga proteinat dhe natriumi

Disa nga vetitë e dobishme të kërpudhave në shëndetin tonë janë: zvogëlimi nivelit të kolesterolit, veprimi mbrojtës ndaj kancerit të gjirit dhe prostatës dhe rregullomi i nivelit të sheqerit në gjak (për shkak të përbërjes së saj me insulinë e cila e ulë përqëndrimin e sheqerit në gjak).

[ad_2]

You cannot copy content of this page