Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Ja disa këshilla për të pakësuar aromën e pakëndshme të frymëmarrjes

1. Përdorni gjatë ditës majdanoz të freskët.
2. Përdorni shpërlarës antibakterial.
3. duhet të konsumoni të paktën dy herë në ditë kos të freskët.
4. duhet të shpërlani gojën më sodë.
5. duhet të përdorni vaj mesteje.
6. Të konsumoni farat e koprës.
7. Të konsumoni gjatë ditës çamçakëz

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page