Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Pyesni veten se çfarë karakteristikash trashëgojnë fëmijët nga baballarët e tyre?

Mos u shqetëso, përse shkenca ka përgjigjen për këtë pyetje.

Pamja e jashtme

Fëmija trashëgon 60 për qind të gjeneve të babait, dhe 40 për qind të nënës, kur bëhet fjalë për pamjen e jashtme. Kështu, një fëmijë mund të trashëgojë disa karakteristika të dukshme nga babai.

Lartësia

Pamja fizike është kryesisht rezultat i gjeneve të babait. Me kusht që babai është i gjatë, ka shumë mundësi që të jetë edhe fëmija.

Dhëmbët

Struktura e dhëmbëve kryesisht trashëgohet nga babai.

uart

Me kusht që babai është djathtas, fëmija ndoshta do të jetë gjithashtu.

60852226

Gishtat

s’ është e pazakontë që baballarët dhe fëmijët kanë gishtërinj të ngjashëm, veçanërisht gishtërinjtë.

Modaliteti i gjumit

Ju mund të vendosni në cilën pozicion do të flejë fëmija Me kusht që shikoni se si babai i tij fle.

Gropëzat në fytyrë

Me kusht që babai i ka, ka shumë mundësi që edhe fëmija t’i ketë.

Buzët e plota

Bebet shpesh kanë buzë të plota, por me kalimin e kohës mund të bëhen më të dobët. Kjo konsiderohet si një karakteristikë mbizotëruese që fëmijët shpesh trashëgojnë nga baballarët e tyre.

182105045 H 1024x700 1

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page