Këtu janë vajzat më të bukura në botë, kurse numri i lindjeve po bie

Këtu janë vajzat më të bukura në botë, kurse numri i lindjeve po bie.

loading...

Këtu të papunët s’kanë kohë të lirë.

Këtu ku njerêzit më të pasur s’kanë punuar kurrë.

Këtu ku festohen festat fetare e Zotit pakkush i tutet.

Këtu të mençurin s’e kupton kush dhe e konsiderojnë budalla, kurse budallenjtë konsiderohen njerëz të zot.

Këtu jetohet për të ardhmen, sepse me të tashmen pakkush është i kënaqur.

Këtu ku njerëzit gëzohen kur i sheh, prandaj kudo që të shkosh kthehesh prapë.

Urime Ditën e Pavarsisë!

Burimi: Poliklinika “Dr.Memli”

loading...