Kirurgët: Grevë deri në fund

Dr. Morina: Nuk arritëm ndonjë marrëveshje me ministrin.


Janë bërë 7 javë të grevës së  kirurgëve të  Qendrës Klinike Univeristare të Kosovës.


 Dje u zhvillua një takim midis  përfaqësuesve të grevistëve  dhe ministrit të  Shëndetësisë, Uran Ismaili, mirëpo nuk u arrit ndonjë marrëveshje. 


Në një intervistë për RTV21 kirurgu Arbër Morina , thotë se nuk do të dorëzohen dhe se greva do të vazhdoj derisa qeveria të reflektoj ndaj këresave të tyre./21Media

loading...

(Visited 2 times, 1 visits today)
loading...