Kirurgët janë pasuri kombëtare e një shteti!

Kirurgët janë pasuri kombëtare e një shteti


Kirurgët janë pasuri kombëtare e një shteti
Kirurgët jamë mbreti dhe mbretresha e mjekësisë. 
Kirurgët janë pasuri kombëtare e një shteti. Me punën e tyre që e realizojnë, Kirurgët ia kursejnë shtetit me miliona euro. 
Çdo operacion ka rëndësinë e vet dhe normalisht çdo Kirurg është i përgatitur maksimalisht që t’a kryejë çdo operacion me sukses. 
Nëse një pacient i cili ka nevojë për ndërhyrje kirurgjike do të dërgohej jashtë vendit atëherë shtetit do t’i kushtonte nga 100 mijë euro deri në 300 mijë euro, por fatmirësisht Kirurgët e vendit tonë janë të përgatitur mjaft mirë profesionalisht dhe pothuajse asnjë pacient nuk dërgohet jashtë vendit dhe kështu kursehen me miliona euro.
Çdo lëmi kirurgjike ia kursen shtetit nga 10 milion euro deri në 100 milion euro në vit dhe kjo është një shumë tepër e konsiderueshme dhe i bën Kirurgët vërtetë si pasuri kombëtare tepër e çmuar të cilët duhet të ruhen si “sytë e ballit” dhe të mbështeten vazhdimisht me përmirësimin e kushteve të punës dhe rritjen e rrogave në mënyrë që të rritet edhe performanca e tyre.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *