Kjo është njëra ndër infermieret më të bukura në botë pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Infermierja heroinë, udhëtoi për 1 orë në këmbë për t’i shpëtuar jetën 15-vjeçarit

Sun Feb 3 , 2019
“Infermierja heroinë”, është cilësuar infermierja e Q.Sh.Tunje, znj.Rruzhdije Xheka, e cila falë humanizmit, aftësive profesionale dhe eksperiencës në punë, bëri të mundur të shpëtonte jetën e djalit 15-vjeçar, i cili u rrezikua seriozisht nga dy pickimet e një gjarpri.Ngjarja ka ndodhur në fshatin e thellë malor Jançë (Verri) Njësia Administrative […]